MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) NITKA BIO 400 g - BABALSCY
- Dodaj recenzję:
- Kod: 5905198000380
- Producent: Babalscy
- Kod producenta: 5905198000380
-
Dostępność:
Zapytaj o dostępność ✉
- szt
- 8,82 zł / szt
-
400 g ( 22,05 zł za 1 kg )
SKŁADNIKI mąka żytnia razowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron produkowany z mąki żytniej razowej Typ 2000. Makaron razowy uważany jest za zdrowe jedzenie, jest bowiem źródłem energii, ze względu na swoją wszechstronność zalecany jest sportowcom (jako źródło węglowodanów dostarcza energii w sportach wytrzymałościowych). Makarony w połączeniu z warzywami, chudym mięsem, czy rybą stanowi dobrze zbilansowany posiłek. Dzięki takiemu połączeniu, białko zawarte w makaronie jest lepiej przyswajane przez organizm. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1376 kJ / 329 kcal ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Tłuszcz: 1,00 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,20 g
Węglowodany: 73,20 g
w tym cukry: 2,00 g
Sól: < 0,025 g
Błonnik: 10,10 g
Białko: 8,00 g
- Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
- Certyfikat Bio:jest
- Wegański:WEGAŃSKI
- Kraj Producenta:Polska
- Certyfikat Bio:jest
- Producent - nazwa i adres:WYTWÓRNIA MAKARONU BIO ALEKSANDRA BABALSKA, POKRZYDOWO 139, 87-312 POKRZYDOWO
- Producent - nazwa i adres:WYTWÓRNIA MAKARONU BIO ALEKSANDRA BABALSKA, POKRZYDOWO 139, 87-312 POKRZYDOWO
- KRAJ PRODUCENTA:Polska
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:WYTWÓRNIA MAKARONU BIO ALEKSANDRA BABALSKA, POKRZYDOWO 139, 87-312 POKRZYDOWO
- BEZ CUKRU:BEZ CUKRU
- BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):BEZ CUKRU
- BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU
- BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
- Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO