HUMMUS Z AWOKADO BEZGLUTENOWY BIO 170 g - FLORENTIN

  • szt
  • 15,52 zł / szt
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
gotowana ciecierzyca* (64 %) (woda, ciecierzyca*), awokado* (20 %), woda, pasta SEZAMOWA* (tahini*) (10 %), natka pietruszki*, sok z limonki*, sól morska, czosnek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy**. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składnik pozyskany z trzciny cukrowej)

OPIS
Pasta z ciecierzycy z tahini i awokado.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 640 kJ/150 kcal
Tłuszcz: 8,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 8,7 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, w temperaturze do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:FLORENTIN BV, ENERGIEWEG 132, 3641 RT MIJDRECHT