PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO - KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

  • szt
  • 10,00 zł / szt
  • 200 g ( 50,00 zł za 1 kg )
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*(50%), mąka kukurydziana*(49%), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                         
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
 

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Kraj Producenta:Włochy
  • Certyfikat Bio:jest
  • Producent - nazwa i adres:FIORENTINI ALIMENTARI SPA, STRADA DEL FRANCESE 156, 10156 TORINO
  • Kraj Producenta:W¸ochy-DEAKTYWOWANA-AUTOMATYCZNIE
  • Kraj Producenta:W¸ochy
  • KRAJ PRODUCENTA:Włochy
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:FIORENTINI ALIMENTARI SPA, STRADA DEL FRANCESE 156, 10156 TORINO
  • BEZ CUKRU:BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO