MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RAPUNZEL

  • szt
  • 12,54 zł / szt
  • 250 g ( 50,16 zł za 1 kg )
  • Niedostępny

SKŁADNIKI

mąka z ryżu brązowego*

*certyfikowany składnik ekologiczny

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1524kJ / 360 kcal

Tłuszcz - 2,5 g

w tym kwasy tłuszczowe  nasycone- 1 g

Węglowodany - 75 g

w tym cukry - 1 g

Błonnik - 2,5 g

Białko - 8 g

Sól - < 0,008 g

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Kraj Producenta:Niemcy
  • Certyfikat Bio:jest
  • Producent - nazwa i adres:RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
  • KRAJ PRODUCENTA:Niemcy
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
  • BEZ CUKRU:BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO